Bryllupsmeny 2024
Meny 1 |
|
Laksepaté med urtedressing. helstekt kalvefilet med krepsehaler og asparges. Husets Crème Brûlèe. |
|
Meny 2 |
|
Carpaccio av oksefilet, parmesan, pinjekjerner, ruccola/kjørvel og rømmedressing Helstekt kalvemørbrad med sesongens grønnsaker, portvin- og timiansky. Sjokolademousse med friske bær, bærcoulis, pistasjkrokan. |
|
Meny 3 |
|
Kremet blåskjell suppe. Helstekt okse indrefilet, stekte grønnsaker, sjalottenløk/østerssopp, rødvinsaus. Hvit sjokolademousse med bringebærsorbet. |
|
Meny 4 | |
Røkt laks, med plommekomplott. Helstekt Hjortefilet/reinsdyrfilet med blandet sopp og sauterte grønnsaker, rørte tyttebær. Multeis med marinerte multer, kromkake. |
|
Meny 5 |
|
Frisk grønn asparges med parmaskinke og frisk parmesan. |
|
Meny 6 | |
Husets fiskesuppe. |
|
------------------- | |
Stekte Amaldine poteter med friske urter, olivenolje. Hasselback poteter Kokte poteter Fløtegratinerte poteter |
|
Hovedrett servert en gang på fat |
Kr. 950,- Kr. 1050,- |
Menyene må gjerne settes sammen på en annen måte hvis det er ønskelig. Kaffe for dagen og servering av medbrakte kaker kr. 100,- pr. person. Inkludert duker, servietter, lys, dekking, servitører og lokalleie frem til Kl. 24.00. |