Hopp til innhold

Julemeny 2018

Stor Julebuffé med ?alle? retter

Minimum 40 personer
Kr. 775,-
Julebuffé med forrett, varm mat og dessert

Sild, gravet laks, røkt laks, varmrøkt ørret.
Hovmestersaus, eggerøre.

Roastbiff med potetsalat.
Kalkunbryst med waldorfsalat.

Ribbe, pinnekjøtt, medisterkaker, medisterpølse.
Surkål, rødkål, kålrabistappe, saus og kokte poteter.

Riskrem og karamellpudding.
Kaffe

Kr. 625,-

Varm julemat buffé

Ribbe, medisterkaker, medisterpølse, rødkål, svisker
ananas, kokte poteter og saus.

Riskrem, karamellpudding og kaker
Kaffe

Kr. 495,-

Juletallerken

Ribbe, medisterkaker, medisterpølse, rødkål, svisker
ananas, kokte poteter og saus.
Kr. 315,-

Pinnekjøtt av lam

Pinnekjøtt servert på bufe, eller satt frem på bordet.
Servert med vossakorv, kålrabistappe, kokte poteter og sky
Kr. 395,-

Tre retters julemeny

Husets gravet laks med hovmestersaus.
Rensdyr filet, sesongens grønnsaker
blandet sopp, småløk.
Multekrem med kromkake
(Hovedretten blir servert en gang på fat)

Kr. 595,-

Share on FacebookShare on Twitter