Selskapsmeny/Bryllypsmeny 2022
Forretter |
|
Blomkålsuppe med krydderbakte poteter og kyllingfilét |
Kr. 140,-
|
Kremet blåskjellsuppe |
Kr. 140,-
|
Husets fiskesuppe |
Kr. 140,-
|
Kongesalat med spekeskinke, mozzarella og scampi |
Kr. 145,-
|
Skalldyrpatè med urtedressing |
Kr. 135,-
|
Gravet laks på toast med sennepssaus |
Kr. 130,-
|
Blandet melon med birkebeinerskinke, frisk asparges |
Kr. 130,-
|
Viltpaté med cumberlandsaus |
Kr. 130,-
|
Hovedretter | |
Kalvestek, oksestek, hjortestek, lammestek, rensdyrstek. Servert med sesongen grønnsaker, og tilbehør som passer til rettene. Kokte poteter, hasselback poteter eller potetgrateng. |
Kr. 500,-
|
Helstekt ytrefilet av okse eller helstekt entrecôte. Med sjampinjonger, småløk og rosépeppersaus. Sesongens grønnsaker. Hasselback poteter, kokete poteter eller potetgrateng. |
Kr. 600,-
|
Koldtbord med kalde og varme retter. Dessert |
Kr. 595,-
|
Koldtbord med kalde og varme retter. Dessert (Bryllup) |
Kr. 950,-
|
Desserter | |
Hjemmelaget karamellpudding. |
Kr. 135,-
|
Crème Brulèe |
Kr. 135,-
|
Sjokolademousse med friske bær. |
Kr. 135,-
|
Valnøttsparfait med varme skogsbær. |
Kr. 135,-
|
Jordbær med vaniljeis, vaniljesaus. |
Kr. 125,-
|
Frisk fruktsalat av norske og eksotiske frukter servert med vaniljeis. |
Kr. 125,-
|
Posjonspavlova med friske bær |
Kr. 140,-
|
Hovedretten serveres to ganger på fat.
Ønskes en gang servering av hovedrett - Kr. 40,- pr. person.
Kaffe for dagen og servering av medbrakte kaker kr. 90,- pr. person.
Servering av medbrakte kaker, barn, 45,- pr. person.
Lokalleie etter kl. 24.00 kr. 1600,- pr. timen.
Inkludert duker, servietter, lys, dekking, servitører og lokalleie frem til Kl. 24.00
Blomster/dekorasjoner holder gjestene selv.