Selskapsmeny 2024
Tre retter Kr. 675,-
To retter Kr. 535,-
Menyene må gjerne settes sammen på en annen måte :)
Hovedretten serveres en gang på fat eller tallerken
Meny 1 |
|
Husets kremet fiskesuppe Helstekt indrefilet av kalv med sesongens grønnsaker, rødvin sky Sjokolade mousse med friske bær, bærcoulis, pistasjkrokan |
|
Meny 2 | |
Kremet blåskjellsuppe Helstekt okse indrefilet, stekte grønnsaker, sjarlottløk/østerssopp, portvin og timian sky Creme Brulee |
|
Meny 3 | |
Røkt laks med plommekompott Helstekt hjortefilet, blandet sopp, sauterte grønnsaker, rørte tyttebær og viltsaus Sjokolademousse med nøttekrokan, bærcoulis |
|
Meny 4 | |
Frisk grønn asparges, parmaskinke og parmesan Helstekt entrecote av kalv, blandet sopp, sesongens grønnsaker, portvinsaus Hoffdessert, hjemmelaget vaniljeis, marengs, jordbær og sjokolasesaus |
|
Koldtbord med varme og kalde retter, varmrett og to desserter Kr. 895,- pr. person |
|
Kaldbakt ørret, marinert scampi, røkt laks med eggerøre, skalldyrsalat med reker og krepsehaler, roastbiff potetsalat og remulade, kyllingfilet waldorfsalat, karbonader med løk, spekeskinke fenalår og mårpølse, pastasalat med kylling og bacon, grønn blandet salat, helstekt svinefilet med fløtesaus urtestekte poteter og stekte grønnsaker, brød og smør, to av husets desserter. | |
Koldtbord uten varmrett Kr. 795,- pr. person | |
Kaldbakt ørret, marinert scampi, røkt laks med eggerøre, skalldyrsalat med reker og krepsehaler, roastbiff potetsalat og remulade, kyllingfilet waldorfsalat, karbonader med løk, spekeskinke fenalår og mårpølse, pastasalat med kylling og bacon, grønn blandet salat, brød og smør, to av husets desserter. | |
Koldtbord uten varmrett og dessert Kr. 675,- | |
Kaldbakt ørret, marinert scampi, røkt laks med eggerøre, skalldyrsalat med reker og krepsehaler, roastbiff potetsalat og remulade, kyllingfilet waldorfsalat, karbonader med løk, spekeskinke fenalår og mårpølse, pastasalat med kylling og bacon, grønn blandet salat, brød og smør. | |
Kaffe for dagen og servering av medbrakte kaker kr. 100,- pr. person.
Servering av medbrakte kaker, barn, 50,- pr. person.
Lokalleie etter kl. 24.00 kr. 1.600,- pr. time.
Prisen på mat og drikke inkludert duker, servietter, lys, dekking, servitører og lokalleie frem til Kl. 24.00
Blomster/dekorasjoner holder gjestene selv.