Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Selskapsmeny/Bryllypsmeny 2022

Forretter

Blomkålsuppe med krydderbakte poteter og kyllingfilét
Kr. 140,-
Kremet blåskjellsuppe
Kr. 140,-
Husets fiskesuppe
Kr. 140,-
Kongesalat med spekeskinke, mozzarella og scampi
Kr. 145,-
Skalldyrpatè med urtedressing
Kr. 135,-
Gravet laks på toast med sennepssaus
Kr. 130,-
Blandet melon med birkebeinerskinke, frisk asparges
Kr. 130,-

Viltpaté med cumberlandsaus

Kr. 130,-
Hovedretter
Kalvestek, oksestek, hjortestek, lammestek, rensdyrstek. Servert med sesongen grønnsaker, og tilbehør som passer til rettene. Kokte poteter, hasselback poteter eller potetgrateng.
Kr. 500,-
Helstekt ytrefilet av okse eller helstekt entrecôte. Med sjampinjonger, småløk og rosépeppersaus. Sesongens grønnsaker. Hasselback poteter, kokete poteter eller potetgrateng.
Kr. 600,-
Koldtbord med kalde og varme retter. Dessert
Kr. 595,-
Koldtbord med kalde og varme retter. Dessert (Bryllup)
Kr. 950,-
Desserter
Hjemmelaget karamellpudding.
Kr. 135,-
Crème Brulèe
Kr. 135,-

Sjokolademousse med friske bær.

Kr. 135,-
Valnøttsparfait med varme skogsbær.
Kr. 135,-
Jordbær med vaniljeis, vaniljesaus.
Kr. 125,-
Frisk fruktsalat av norske og eksotiske frukter servert med vaniljeis.
Kr. 125,-
Posjonspavlova med friske bær
Kr. 140,-

Hovedretten serveres to ganger på fat.
Ønskes en gang servering av hovedrett - Kr. 40,- pr. person.

Kaffe for dagen og servering av medbrakte kaker kr. 90,- pr. person.
Servering av medbrakte kaker, barn, 45,- pr. person.
Lokalleie etter kl. 24.00 kr. 1600,- pr. timen.

Inkludert duker, servietter, lys, dekking, servitører og lokalleie frem til Kl. 24.00
Blomster/dekorasjoner holder gjestene selv.

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn