Hopp til innhold

Selskapsmeny/Bryllypsmeny 2019

Forretter

Blomkålsuppe med krydderbakte poteter og kyllingfilét
Kr. 140,-
Kremet blåskjellsuppe
Kr. 140,-
Husets fiskesuppe
Kr. 140,-
Kongesalat med spekeskinke, mozzarella og scampi
Kr. 145,-
Skalldyrpatè med urtedressing
Kr. 135,-
Gravet laks på toast med sennepssaus
Kr. 130,-
Blandet melon med birkebeinerskinke, frisk asparges
Kr. 130,-

Viltpaté med cumberlandsaus

Kr. 130,-
Hovedretter
Kalvestek, oksestek, hjortestek, lammestek, rensdyrstek. Servert med sesongen grønnsaker, og tilbehør som passer til rettene. Kokte poteter, hasselback poteter eller potetgrateng.
Kr. 400,-
Helstekt ytrefilet av okse eller helstekt entrecôte. Med sjampinjonger, småløk og rosépeppersaus. Sesongens grønnsaker. Hasselback poteter, kokete poteter eller potetgrateng.
Kr. 460,-
Koldtbord med kalde og varme retter. Dessert
Kr. 595,-
Koldtbord med kalde og varme retter. Dessert (Bryllup)
Kr. 750,-
Desserter
Hjemmelaget karamellpudding.
Kr. 120,-
Multekrem med kromkake.
Kr. 120,-

Sjokolademousse med friske bær.

Kr. 120,-
Valnøttsparfait med varme skogsbær.
Kr. 120,-
Jordbær med vaniljeis, vaniljesaus.
Kr. 120,-
Frisk fruktsalat av norske og eksotiske frukter servert med vaniljeis.
Kr. 120,-
Dessertkake med vaniljesaus, kirsebærsaus.
Kr. 120,-

Hovedretten serveres to ganger på fat.
Ønskes en gang servering av hovedrett - Kr. 40,- pr. person.

Kaffe for dagen og servering av medbrakte kaker kr. 85,- pr. person.
Servering av medbrakte kaker, barn, 40,- pr. person.
Lokalleie etter kl. 24.00 kr. 1300,- pr. timen.

Inkludert duker, servietter, lys, dekking, servitører og lokalleie frem til Kl. 24.00
Blomster/dekorasjoner holder gjestene selv.

Share on FacebookShare on Twitter