Hopp til innhold

Finere Selskapsmeny/Bryllupsmeny 2018

Meny 1

Laksepaté med urtedressing.
helstekt kalvefilet med krepsehaler og asparges.
Husets Crème Brûlèe.

Meny 2

Viltpaté med cumberland saus.
Helstekt kalvemørbrad med sesongens grønnsaker, portvin- og timiansky.
Sjokolademousse med friske bær, bærcoulis, pistasjkrokan.

Meny 3

Kremet blåskjell suppe.
Helstekt okse indrefilet, stekte grønnsaker, sjalottenløk/østerssopp, rødvinsaus.
Hvit sjokolademousse med bringebærsorbet.
Meny 4
Røkt laks, med plommekomplott.
Helstekt Hjortefilet/reinsdyrfilet med blandet sopp og
sauterte grønnsaker, rørte tyttebær.
Multeis med marinerte multer, kromkake.

Meny 5

Frisk grønn asparges med parmaskinke og frisk parmesan.
Helstekt entrecote av kalv med blandet sopp, sauterte grønnsaker
portvin og timiansky.
Hoffdessert (vaniljeis, marengs, sjokoladesaus, jordbær)

Meny 6

Husets fiskesuppe.
Lam ytrefilet med ratatouille, ovnsbakte urtepoteter.
Panna Cotta med mango, bringebærsaus.

-------------------
Stekte Amaldine poteter med friske urter, olivenolje.
Hasselback poteter
Kokte poteter
Fløtegratinerte poteter

Hovedrett servert en gang på fat
Hovedrett servert to ganger på fat

Kr. 750,-
Kr. 800,-

Menyene må gjerne settes sammen på en annen måte hvis det er ønskelig.

Kaffe for dagen og servering av medbrakte kaker kr. 80,- pr. person.
Servering av medbrakte kaker, barn, 40,- pr. person.
Lokalleie etter kl. 24.00 kr. 1200,- pr. timen.

Inkludert duker, servietter, lys, dekking, servitører og lokalleie frem til Kl. 24.00.
Blomster/dekorasjoner holder gjestene selv.

Share on FacebookShare on Twitter