Bryllupsmeny 2025
Meny 1 |
|
Laksepaté med urtedressing. |
|
Meny 2 |
|
Carpaccio av oksefilet, parmesan, pinjekjerner, ruccola/kjørvel og rømmedressing Helstekt kalvemørbrad med sesongens grønnsaker, portvin og timiansky. Sjokolademousse med friske bær, bærcoulis, pistasjkrokan. |
|
Meny 3 |
|
Kremet blåskjell suppe. Helstekt okse indrefilet, stekte grønnsaker, sjalottenløk/østerssopp, peppersaus. Hvit sjokolademousse og sorbet. |
|
Meny 4 | |
Røkt laks, med plommekomplott. |
|
Meny 5 |
|
Frisk grønn asparges med parmaskinke og frisk parmesan. |
|
Meny 6 | |
Husets fiskesuppe. |
|
------------------- | |
Stekte Amaldine poteter med friske urter, olivenolje. Hasselback poteter Fløtegratinerte poteter |
|
Hovedrett servert en gang på fat |
Kr. 1050,- Kr. 1200,- |
Menyene må gjerne settes sammen på en annen måte hvis det er ønskelig. Kaffe for dagen og servering av medbrakte kaker kr. 125,- pr. person. Inkludert duker, servietter, lys, dekking, servitører og lokalleie frem til Kl. 24.00. |