Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Bryllupsmeny 2025

Meny 1

Laksepaté med urtedressing.
Helstekt kalv indrefilet med stekte grønnsaker, sjalottløk og sopp.                    Rødvin og timian sky.
Husets Crème Brûlèe.

Meny 2

Carpaccio av oksefilet, parmesan, pinjekjerner, ruccola/kjørvel og rømmedressing
Helstekt kalvemørbrad med sesongens grønnsaker, portvin og timiansky.
Sjokolademousse med friske bær, bærcoulis, pistasjkrokan.

Meny 3

Kremet blåskjell suppe.
Helstekt okse indrefilet, stekte grønnsaker, sjalottenløk/østerssopp, peppersaus.
Hvit sjokolademousse og sorbet.
Meny 4

Røkt laks, med plommekomplott.
Helstekt Hjort indrefilet med sesongens sopp og sauterte grønnsaker, rørte tyttebær. Fløtesaus.
Marengs med friske bær og vaniljekrem.

Meny 5

Frisk grønn asparges med parmaskinke og frisk parmesan.
Helstekt entrecote av kalv med blandet sopp, sauterte grønnsaker
portvin og timiansky.
Hoffdessert (vaniljeis, marengs, sjokoladesaus, jordbær)

Meny 6

Husets fiskesuppe.
Lam ytrefilet med ratatouille, ovnsbakte urtepoteter.
Panna Cotta med mango, bringebærsaus.

-------------------
Stekte Amaldine poteter med friske urter, olivenolje.
Hasselback poteter
Fløtegratinerte poteter

Hovedrett servert en gang på fat
Hovedrett servert to ganger på fat

Kr. 1050,-
Kr. 1200,-

Menyene må gjerne settes sammen på en annen måte hvis det er ønskelig.

Kaffe for dagen og servering av medbrakte kaker kr. 125,- pr. person.
Servering av medbrakte kaker, barn, 50,- pr. person.
Lokalleie etter kl. 24.00 kr. 1.750,- pr. time.

Inkludert duker, servietter, lys, dekking, servitører og lokalleie frem til Kl. 24.00.
Blomster/dekorasjoner holder gjestene selv.

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn