Hopp til innhold

Tre retters konfirmasjons meny, stek 2018

Foretter

Kongesalat med spekeskinke, mozzarella og scampi.
Skalldyrpatè med urtedressing.
Gravet laks på toast med sennepssaus.
Blandet melon med birkebeinerskinke, frisk asparges.
Viltpaté med cumberlandsaus.
Kr. 105,-
Kr. 105,-
Kr.   98,-
Kr.   98,-
Kr.   98,-

Hovedretter

Kalvestek, oksestek, hjortestek, lammestek, rensdyrstek.
Servert med sesongen grønnsaker, og tilbehør som passer til rettene.
Kokte poteter, hasselback poteter eller potetgrateng.

Hovedrett servert to ganger på fat.
Ønskes en gang servering av hovedrett ? Kr. 40,- pr. person.

Kr. 320,-
Desserter
Hjemmelaget karamellpudding.
Multekrem med kromkake.
Sjokolademousse med bjørnebær
Valnøttsparfait med varme skogsbær
Jordbær med vaniljeis, vaniljesaus.
Frisk fruktsalat av norske og eksotiske frukter servert med vaniljeis.
Kr.  100,-
Kr.  100,-
Kr.  100,-
Kr.  100,-
Kr.  100,-
Kr.  100,-

Kaffe for dagen og servering av medbrakte kaker kr. 80,- pr. person.
Servering av medbrakte kaker, barn, 40,- pr. person.

Inkludert duker, servietter, lys, dekking, servitører og lokalleie frem til Kl. 24.00.
Blomster/dekorasjoner holder gjestene selv.

Share on FacebookShare on Twitter